BIJ ONS KUN JE HEEL EENVOUDIG EEN AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak

Terug
Afspraak maken
Razors & Scissors -  -
Akram
Afspraak maken
Razors & Scissors -  -
Abdul
Afspraak maken
Razors & Scissors -  -
Moh
Afspraak maken
Razors & Scissors -  -
Adib
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Razors ScissorsRazors & Scissors - goede kapper den haagRazors ScissorsRazors Scissors
Razors Scissors

Openingstijden

Maandag
11:00 - 19:00

Dinsdag - Zaterdag
09:30 - 19:00

Zondag
11:00 - 19:00

Kapsalon Den Haag

Dé kapper in Den Haag

Misschien vind je het nogal wat: over jezelf zeggen dat je dé kapper bent van Den Haag en omgeving. Toch durven wij te beweren dat we één van de beste kappers in Den Haag. Wij gaan niet voor snel en goedkoop, maar voor een beleving waarin voor jou als klant alles klopt. Van een perfect kapsel tot de gastvrije ontvangst in onze kapsalon. Ons team van ervaren kappers zorgt er graag voor dat je je thuis voelt in onze kapsalon in Den Haag. Dat doen we met een warme ontvangst, een goede kop koffie of thee, en natuurlijk een gezellige sfeer! Kortom: na een bezoek aan onze kapperszaak in Den Haag voel je je zowel van binnen als van buiten als herboren!

Razors & Scissors Den Haag

De beste kapper in den haag
Op zoek naar de beste kapper in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij de Razors & Scissors kapsalon Den Haag kan je altijd helemaal jezelf zijn. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welk kapsel je ook wilt. En daar staan wij graag voor. Onze creatieve kappers zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken met je mee. Door middel van persoonlijk advies vinden wij samen jouw favoriete look.
Onze deur bij Razors & Scissors Den Haag staat voor iedereen open. We hebben ruime openingstijden zodat er altijd een plekje voor je is. Zo is onze kapsalon ook geopend op in de avonduren. Knippen, kleuren, verzorgen of stylen? Dat kan allemaal bij ons
Onze haarstylisten tonen lef en zijn al jaren dé beste kappers in Den Haag. Daarmee onderscheidt Razors & Scissors kappers zich van andere kappers. De kwaliteit van je haar staat daarbij altijd op nummer 1. In onze kapsalons werken we daarom alleen met de beste verzorg- en stylingsproducten.

Je kan bij ons online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Je mag natuurlijk ook even binnenlopen! Come in, say hey, drink een bakkie en maak jouw afspraak. See you soon!